Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page

Laminati

Laminat je moderna podna obloga, koja se brzo razvija. Laminat je funkcionalan, dugotrajan i privlačnog izgleda, to su njegove glavne osobine. Laminati Kaindl i Kronotex se izdvajaju iz ponude jer svoje kolekcije kreiraju u skladu sa prirodom i za korak ispred konkurencije.

Iz ponude laminata izdvajamo Kaindl kolekcije: Kaindl LOC, Kaindl Natural Touch, Kaindl Classic Touch i Kronotex kolekcija My Floor.
U našim specijalizovanim maloprodajnim objektima u ponudi je laminat debljine od 7mm do 12mm. U ponudu su pored standardnih  kolekcija laminata  i egzotične vrste laminata, dekori koje možete kupiti samo kod nas! U ponudi je laminat samo prve klase. Stalne akcije i izbor od preko 160 dekora laminata, našu ponudu čini jedinstvenom na tržištu!
Laminati Kaindl i laminati Kronotex pravo su rešenje za Vaš dom i poslovni prostor.
Laminat možete ugrađivati u Vaše stambene i poslovne prostorije. U ponudi je laminat za stambene prostore klase 31 (tvrdoća površinskog sloja) i laminat za poslovne prostore klase 32 (dodatno ojačan površinski sloj).

NOVO NOVO NOVO! Laminat 12mm klasa 33, oplemenite Vaš prostor prirodnim i rustičnim dekorima. Laminat klase 33 karakteriše veća otpornost površinskog sloja na habanje i oštećenja. Laminat 12mm 33 klasa - Villa kolekcija, pravi izbor!

Laminat proizvođača Kaindl i Kronotex možete kupiti u Beogradu, Čačku, Požegi, Kruševcu, Obrenovcu, Batajnici.

Laminat za grad Beograd! Kupite laminat, iskoristite mogućnost dostave na Vašu adresu! Laminat Vam možemo dostaviti na kućnu adresu, bez obzira na Vašu lokaciju - Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Borča, Banovo Brdo, Karaburma, Stari Grad... Posetite nas, uverite se zašto se podovi kupuju kod nas!.

Pratite našu Facebook stranicu, budite u toku!

https://business.facebook.com/smiljanic.komerc.serbia/?business_id=639325446167123

Laminati KronotexMy floor - Kronotexwww.smiljanickomerc.rs

Posted by Smiljanić Komerc doo on четвртак 1. мај 2014.

Pogledaj Korpu “Laminat 12mm klasa31 P80210” has been added to your cart.

Showing 1–100 of 335 results